BERITA TERKINI DARI KCH

Kini!!! KCH ada menyediakan khidmat mencetak gambar menggunakan EDIBLE IMAGE. Sila hubungi KCH di facebook 'Kalthom House' untuk keterangan lanjut.



Sila layari www.facebook.com/kch74 untuk gambar-gambar terbaru dari KCH. Jumpa di sanaaa.... ;)



Monday, July 6, 2009

KELAS KEK BATIK MILLA

Ni kelas pada hari Ahad 5 Julai 2009. Kelas membuat Kek Batik. Gurunya gengku Milla.
Dah dibagi resipi tapi masih tak pandai juga jadi aku belajar dengan dia teknik-teknik supaya kek batik aku tak keras macam batu... ahakssss...
Inilah hasilnya yang telah siap. Saiz loyang 14" x 14". Aku tak sanggup nak menggaul bahan-bahan untuk 1 loyang tu dalam kuali. Rasa macam nak tertanggal bahu. Milla selamba jer menggaul, aku tolong pandang jer ahakssss...
Inilah hasilnya ahakssssss... puas hati.. terima kasih ya Milla...
Inilah guru aku. Kecik molek jer orangnya, cute lagi... tapi sekali menggaul kek batik dalam kuali Fuhh.!!!! Selamba jer... Aku harap badan jer yang besar hahahaha..... Gelap pulak gambar-gambar aku ni... Aduhsss...



No comments:

Post a Comment

Post a Comment