BERITA TERKINI DARI KCH

Kini!!! KCH ada menyediakan khidmat mencetak gambar menggunakan EDIBLE IMAGE. Sila hubungi KCH di facebook 'Kalthom House' untuk keterangan lanjut.Sila layari www.facebook.com/kch74 untuk gambar-gambar terbaru dari KCH. Jumpa di sanaaa.... ;)Sunday, August 9, 2009

TERIMA KASIH SEMUA....

Aku ingin merakamkan rasa terima kasihku yang tak terhingga kepada insan-insan yang telah menjayakan trip aku ke KK kali ini yang aku rasa paling dan tersangat mencabar kesabaranku.
1. Mak - kerana menemankan aku sepanjang masa baik dalam perjalanan pergi dan balik, mencari barang-barang keperluan, dalam tempoh sebelum, semasa dan selepas kelas. Baik di dapur atau di mana sahaja bagi menjayakan kelas kali ini.
2. Abang ipar aku, Hj. Abdullah - sebab membenarkan aku menggunapakai rumah beliau sebagai kelas baking.
3. Kak Ngah - membenarkan aku mengguna peralatan rumah terutama oven tanpa bayaran dengan syarat ovennya perlu dibersihkan... ahaksss... kacang...
4. Fui - atas kesanggupan beliau menghadirkan diri pada kelas aku yang ditunda 2 jam hish... malunya akuu....
5. My Niece, Zilla - seronok tidur atas katilnya. Lurus tulang belakang aku ahaksss...
6. Sham - hampernya dah dibuka... heheheheh....
7. My Nephew Razif & friends - sukanya makan kek aku.
You All Make Me Happy... Thank You So Much muaaahhhssss.....
Gambar Sumbangan Yahoo!

2 comments:

  1. uhhh ruginya x dpt join kelas akak kali ni. kebetulan sabtu sy ada hal ahad plak sy pun ade kelas mengajar cupcakes. hopefully one day sy dpt menuntut ngan kak som. jgn x dtg lg tau.. :)

    ReplyDelete